Про нас
увійти

Бучацький "Колос" у стартовому матчі нового чемпіонату області мінімально переміг "Галич" зі Збаража

категорія: Футбол | дата: 01 05 2024
Бучацький "Колос" у стартовому матчі нового чемпіонату області мінімально переміг "Галич" зі Збаража

28 квітня у Бучачі на місцевому стадіоні "Колос" місцева команда з однойменною назвою та збаразький "Галич" відкривали новий чемпіонат Тернопільської області у вищій лізі 2024 року.  

Матч видався багатим на гольові моменти, команди грали у відкритий футбол, обстріляли штаги та поперечини і зуміли на двох відзначитися трьома забитими м’ячами. Наприкінці першого тайму рахунок було відкрито. Господарі поля отримали право на пробиття штрафного удару. Навісну передачу зробив Роман Наконечний, а Володимир Мостовий, котрого ніхто з суперників не тримав, ударом головою переправив м’яча у сітку воріт (1:0). У середині другого тайму бучачани подвоїли перевагу. Цього разу Володимир Мостовий виконав подачу з кутового, а Роман Наконечний, вигравши позицію в оборонця "Галича" Володимира Думи, завдав головою точного удару по воротах (2:0). Наприкінці матчу збаражчани рахунок скоротили. На удар з далекої відстані наважився півзахисник гостей Андрій Ласий. Кіпер "Колоса" Михайло Петришин не чекав подібно від суперника і пропустив необов’язковий м’яч (2:1). Тут відзначимо в першу чергу Ласого, котрий побачив, що голкіпер дещо залишив ворота і красивим ударом забив перший м’яча "Галича" у сезоні-2024…  

***

"Колос" (Бучач) – "Галич" (Збараж) – 2:1 (1:0)

28 квітня. Бучач. Стадіон "Колос". 300 гл. +21 град.

Арбітр – Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Олег Мімнонов (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу – Михайло Чайковський (Тернопіль).

"Колос": Петришин, Ваврик, Лівіцький, Ткачук-к, Грегуль (Р. Кривий, 80), Мостовий, Сташків, Гурін (Кармаліта, 74), Наконечний (Софінський, 71), Федчишин (Кобеля, 71), Захарків. Запасні: Правдюк, Курдупель, Новачинський.

"Галич": Загурський, Фарботняк, Милян (Ірха, 90+1), Чубатий-к, Дума, Чорній (Прокопів, 70), Возьний, Ласий, Козарчук (Яцків, 46), Дишлюк (Ухман, 55), Купчак, (Літус, 80). Запасні: Рупа, Білик, Грішаков, Рижук.

Голи: Володимир Мостовий (39), Роман Наконечний (70), Андрій Ласий (86).

Попереджені: Арсен Чубатий (29), Віталій Милян (34), Андрій Ваврик (57), Сергій Кармаліта (83), Дмитро Загурський (90).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook