Про нас
увійти

Тернопільські віндсерфінгісти здобули шість медалей на Чемпіонаті України

категорія: Водні види | дата: 05 07 2023
Тернопільські віндсерфінгісти здобули шість медалей на Чемпіонаті України

Впродовж чотирьох днів Тернопіль приймав Чемпіонат України з вітрильного спорту, в класах вітродошок "IQ FOIL" та "Techno-293". Відбувалась регата на акваторії Тернопільського ставу, на водно-спортивній базі КДЮСШ з водних видів спорту.

За різних погодних та вітрових умов вдалося провести 12 перегонів. Тернопільські спортсмени в черговий раз довели, що вони є найсильнішими у цих видах програми серед віндсерфінгістів України.

Так, чемпіоном України серед чоловіків став кандидат в майстри спорту, студент ЗУНУ, тернополянин -Тігран Данієлян, який виконав, завдяки такому результату, норматив майстра спорту.

Бронзовим призером був майстер спорту - Мар’ян Воловець.

Серед жінок чемпіонкою України стала кандидат в майстри спорту, випускниця ТСШ №3 - Аліна Нижегородова.

Серед юніорів до 19 років срібну нагороду здобув кандидат у майстри спорту, студент Фахового коледжу економіки права та інформаційних технологій ЗУНУ - Тимур Данієлян.

Серед юнаків у класі "Techno-293" перше та друге місця посіли, учень ТНВК "Школи-ліцею №6 ім.Назарія Яремчука" - Дем’ян Варода та учень ТСШ №3 - Платон Кушик. Спортсмени є вихованцями відділення віндсерфінгу КДЮСШ з водних видів спорту, тренуються під керівництвом Олексія Нижегородова.

Додамо, що цими днями Тимур Данієлян бере участь у Чемпіонаті Європи з вітрильного спорту в класі "IQ FOIL", який проходить на озері Гарда в італійському місті Торболе.

Вітаємо спорстменів із здобутими медалями та бажаємо надалі успіхів у професійному спорті.

Джерело: ТМР

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook