Про нас
увійти

Тернополяни привезли "золото" і "срібло" з чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед ветеранів

категорія: Водні види | дата: 21 08 2018
Тернополяни привезли "золото" і "срібло" з чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед ветеранів

П’ять золотих та три срібні нагороди вибороли тернополяни на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед ветеранів, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Щоб розіграти нагороди регати, вісімдесят спортсменів віком від 30 до 65 років із чотирнадцяти областей України зібралися у Львові.

Серед тернополян володарем трьох золотих нагород став Владислав Юзюк. Він переміг в одномісній байдарці на дистанції 200 метрів серед спортсменів у віковій групі 40-44 роки.

Друге золото Владислав здобув у парі з уманчанином Олегом Ганичом на 200-метрівці у двомісній байдарці. Ще одне золото наш земляк виборов у байдарці-четвірці на спринтерській дистанції разом з миколаївцем Олексієм Нагуляком і львів’янами Олегом Баллодом та Андрієм Луциком.

До речі, саме ці спортсмени з 14 до 16 серпня  представлятимуть Україну на чемпіонаті світу серед ветеранів в португальському місті Монтемор-о-Велло.

Дві золоті нагороди виборов на чемпіонаті у Львові і тернополянин Андрій Монастирський. У байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів серед спортсменів віком 30-34 роки він переміг з найкращим результатом 0:37:42 секунди. Другим у цьому ж заїзді фінішував також наш земляк Іван Кацюк. Ще одне "золото! Андрій Монастирський здобув у байдарці-двійці на 200-метровій дистанції, - пару Андрію склав його наставник Віталій Куземко. А срібним призером у цьому виді став їхній колега по команді Іван Кацюк.

У байдарці-двійці разом із запорізьким спортсменом Олексієм Шолоховим вони поступилися Монастирському та Куземку. Відтак ще одне срібло регати – у Івана Кацюка. Без нагроди не залишився і Віталій Куземко, - в одномісній байдарці він здобув срібну медаль серед спортсменів у віковій групі 45-49 років.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook