Про нас
увійти

На Тернопільському ставі змагались на човнах-драконах

категорія: Водні види | дата: 14 08 2018
На Тернопільському ставі змагались на човнах-драконах
На човнах-драконах, озброївшись веслами, а також впевненістю, стійкістю, згуртованістю та бажанням перемогти, казначеї з різних міст України з’їхалися до Файного міста, щоб підкорити води Тернопільського ставу.

Спільно із командами казначеїв з інших міст під час змагань на пляжі "Циганка" "осідлали драконів" і місцеві сміливці – представники команд ТНЕУ та тернопільської міськради. На великих каное учасники провели два запливи. Перед виходом на воду між командами відбулося жеребкування, завдяки якому кожна отримала назву у козацько-патріотичному дусі: "Гетьмани", "Кошові", "Отамани", "Козаки", "Сотники" та інші.

У підсумку було визначено три призові місця, а учасників організатори нагородили кубками та медалями. Перше місце посіла команда ТНЕУ, другу сходинку посіли Казначеї державного апарату державної казначейської служби України, а третє ГУ казначейської служби у Тернопільській області.

Протягом усього періоду змагань учасників активно підтримували колеги, товариші, рідні, які приїхали повболівати за своїх "підкорювачів драконів". А по завершенню заходу представники команд неохоче залишали берег "Циганки", адже перегони принесли кожному учаснику як чимало позитиву, так і користі.

Веслування на драгонботі допомагає згуртовувати учасників команди – веслувати й дихати в єдиному ритмі. І навіть не головне – прагнення до перемоги, а можливість відпочити на воді, зарядитися як здоров’ям, так і позитивом. До речі, користь для організму від веслування на драгонботах досить значна, особливо для людей, які ведуть сидячий спосіб життя. Вони тренуються, дихають свіжим повітрям. Особливо можна добре потренувати м’язи спини, — розповів один із учасників команди Державної казначейської служби України Григорій Андрук.

Залишилася задоволеною від результатів змагань і учасниця із Дніпра Ірина Юркевич.

Брали участь у змаганні вперше, тож були менш підготовлені, аніж інші команди. Із працівниками дивилися на Ютубі, як потрібно керувати драгонботом. Зі змаганнями, які проводяться на воді, ми не були добре знайомі, адже живемо у степовій зоні. Ми отримали чимало позитиву від участі. Прикро, що інші працівники із нашого міста не змогли долучитися до змагання, адже були обмеження у місцях, — поділилася жінка.

Варто зазначити, що змагання на тернопільському озері відбулися в місті напередодні святкування 27 річниці від Дня незалежності України.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook