Про нас
увійти

Тернопільські веслувальники привезли медалі з командного чемпіонату України у місті Дніпро

категорія: Водні види | дата: 10 08 2018
Тернопільські веслувальники привезли медалі з командного чемпіонату України у місті Дніпро

В місті Дніпро завершився Командний чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед ДЮСШ та СДЮСШОР, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Представляти Тернопільську КДЮСШ з водних видів спорту до міста на цю фінальну регату вирушили переможці та призери змагань Західної зони, які відбулись у селищі Добротвір Львівської області: каноїсти Юрій Слюсаревський та Ярослав Гасій (на фото), байдарочники Сергій Баран, Андрій Білоус, Богдан Гасій та Ірина Марцюк. Золоту, срібну та бронзову народи привезли з цього чемпіонату Юрій Слюсаревський та Ярослав Гасій. У каное-двійці серед молодших юнаків вони вибороли золото на 200-метрівці, срібні нагороди їм дісталися на 500-метрівці та бронза на 1000-метрівці.

Ірина Марцюк серед байдарочниць молодшої вікової групи пробилась до фіналу на 1000-метровій дистанції і посіла восьме місце, а на 500-метрівці перемогла у фіналі Б, що у підсумку десяте місце.

Байдарочники Андрій Білоус та Сергій Баран також перемогли у фіналі Б байдарки-двійки 1000 метрів серед юнаків старшої вікової групи, що у підсумку десяте місце. На  500-метрівці у Сергія та Андрія одинадцятий результат.

Додамо, що раніше ці змагання були відомі під назвою «Стрімкі човни», а з цього року називаються «Командний чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР» серед юнаків та дівчат 2002-2003 та 2004-2005 років народження. В регаті взяли участь 440 спортсменів. 15 шкіл виставили повні команди (20-24 учасники), у складах ще 39-ти команд – лише переможці зональних змагань.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook