Про нас
увійти

Олександр Тугарєв став володарем Кубку України з вітрильного спорту

категорія: Водні види | дата: 03 08 2018
Олександр Тугарєв став володарем Кубку України з вітрильного спорту

Тернополянин Олександр Тугарєв вкотре довів, що він є найкращим віндсерфінгістом України, здобувши Кубок України з вітрильного спорту в олімпійських класах яхт. Такі змагання проходили на Київському морі, у місті Вишгороді. Наш земляк завоював звання переможця у класі вітрильної дошки RS:X, ставши беззаперечним лідером у всіх дев’яти перегонах регати, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Отож, серед віндсерфінгістів Олександр Тугарєвпосів перше місце, друге і третє – розділили, відповідно, Сашко Гончаренко (місто Миколаїв) та Олександр Менделєнко (місто Дніпро). Поступившись лише двома очками бронзовому призеру регати, четвертим був тернопільський віндсерфінгіст Мар’ян Воловець.

Олександр Тугарєв та Мар’ян Воловець є студентами ТНЕУ, представляють обласну ШВСМ, тренери спортсменів – Олексій Нижегородов та Олександр Тугарєв (старший).

Додамо, що зараз Олександр Тугарєв готується до стартів чемпіонату світу з вітрильного спорту в Данії. Ці змагання уже розпочались у місті Аархусі, і за програмою віндсерфінгісти вийдуть на дистанцію з 5 серпня. До речі, під час цієї регати розігруватимуться перші ліцензії на Олімпійські ігри 2020 року в Токіо.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook