Про нас
увійти

Тетяна Єднак на чемпіонаті України здобула чотири нагороди

категорія: Водні види | дата: 05 06 2018
Тетяна Єднак на чемпіонаті України здобула чотири нагороди

Тернополянка Тетяна Єднак на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед молоді до 23 років здобула дві золоті, срібну та бронзову нагороду, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Такі змагання відбувались з 17 до 23 травня в місті Дніпро. У складі байдарки-четвірки, сформованої з членів збірної команди України, до якої увійшли львів’янка Анастасія Горлова, полтавчанка Діана Свірідова, фастівчанка Наталя Докієнко та наша землячка Тетяна Єднак, спортсменки тріумфували на дистанціях 200 та 500 метрів. Саме у цьому екіпажі Тетяна виступить на чемпіонаті Європи серед юніорів та молоді до 23 років, який відбудеться з 28 червня по 1 липня на озері Санта Катаріна, що в італійському альпійському містечку Ауронцо.

Срібна нагорода дісталася Тетяні Єднак в байдарці-одиночці на 200-метровій дистанції. Тетяна поступилася лише 0,21 секунди львів’янці Анастасії Горловій.

Бронзову нагороду Тетяна виборола також в одномісній байдарці на дистанції 500 метрів. В цій гонці до останнього метру точилася гостра боротьба за перемогу. В заїзді перемогла миколаївська спортсменка Людмила Кукліновська з результатом 2.02.18 секунди. Друга на фініші - Наталя Докієнко з Фастова (2.02.36 сек.). Третя - Тетяна Єднак (2.02.57 секунди).

Тетяна Єднак представляє Тернопільську обласну школу вищої спортивної майстерності та Тернопільську міську дитячо-юнацьку спортивну школу з водних видів спорту. Тренують спортсменку Володимир Гикавий та Ігор Ладика.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook