Про нас
увійти

Тернопільські спортсмени перемогли у змаганнях з морських багатоборств (ФОТО)

категорія: Водні види | дата: 07 10 2016
Тернопільські спортсмени перемогли у змаганнях з морських багатоборств (ФОТО)

Учні Тернопільської  дитячо-юнацької спортивної школи №1 повернулися з  чемпіонату України з морських багатоборств переможцями.  Змагання проходили у м. Трускавці з 29 вересня по 1 жовтня.

Команда юнаків та дівчат відділення плавання КДЮСШ №1 взяли участь у акватлоні — непростих змаганнях з морських багатоборств, які складаються з бігу на дистанції 800 метрів, та плавання на дистанції 200 метрів.  

У складі команди юнаків участь брали Веселовський Михайло — учень ТЗОШ №19, Кулеба Остап та Салег Абдурахман — учні ТСШ №29. Показані юнаками високі результати з плавання та бігу вивели команду на перше місце у загальнокомандному заліку,  а у індивідуальному заліку Михайло Веселовський став чемпіоном України, а Остап Кулеба виборов срібну сходинку п’єдесталу.

Чудові результати на цих змаганнях також показала і команда дівчат: Фічак Аліна — учениця ТЗОШ №26, Сивак Валерія — учениця Української гімназії ім. І.Франка та Костич Анастасія - учениця ТСШ №29 стали срібними призерками чемпіонату у загальнокомандному заліку, а Аліна Фічак — бронзовою призеркою чемпіонату у індивідуальному заліку.

Окрім чемпіонату України серед 12-ти річних юнаків та дівчат у Трускавці проводились Всеукраїнські змагання з морських багатоборств (акватлон) для старших вікових категорій, а саме юнаків та дівчат 13-15 та 16-18 років та наймолодших багатоборців.  Спортсмени КДЮСШ №1 стали переможцями та призерами у своїх вікових групах, а саме: Буховець Олександр (ТЗОШ №11) — ІІ місце, Карапетян Артем  (ТЗОШ №22) — І місце, Труфанов Павло ( ТЗОШ №16) — ІІІ місце, Костів Ольга (ТСШ №29) — І місце, Савчук Анастасія (ТЗОШ №28) — ІІ місце.

У наймолодшій віковій категорії — діти віком 8-9 років чемпіоном став Власенко Іван, учень ТСШ №29.

Підготували спортсменів тренери Мазур Світлана та Антонишин Катерина.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook