Про нас
увійти

Тернополянин Олександр Тугарєв на проводах Олімпійської збірної

категорія: Водні види | дата: 29 07 2016
Тернополянин Олександр Тугарєв на проводах Олімпійської збірної

У серці української столиці — на Софіївській площі відбулися урочисті проводи Олімпійської збірної України на Ігри ХХХІ Олімпіади, які з 5 по 21 серпня відбудуться в бразильському Ріо-де-Жанейро. Побажати успіхів нашим олімпійцям, як інформує НОК України, зібралися численні співвітчизники, віддані вболівальники спорту, друзі та близькі з різних регіонів України.

Члени Олімпійської збірної на чолі з головним олімпійцем країни Сергієм Бубкою та Міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим пройшлися урочистою ходою з вулиці Трьохсвятительської до Софіївської площі. Під час ходи олімпійці поклали квіти загиблим учасникам АТО.

На урочистих проводах олімпійці виглядали стильно та яскраво завдяки парадній формі PEAK Sport, що розроблена відомим українським дизайнером Андре Таном. Зі сцени українських спортсменів вітали Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, голова Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України Артур Палатний, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

«В олімпійському Ріо-де-Жанейро кожен з вас впише своє ім'я в історію світового спорту, відкривши її нову сторінку. Слабий той, хто не вірить в себе! Вірте в себе та свої сили - будьте сильними! Всі ми пишаємося і віримо у вас!», - наголосив Сергій Бубка.

Він додав: «Перед вами на цій сцені справжні герої, які пройшли неймовірно великий та непростий шлях та вибороли почесне право захищати честь нашої країни на змаганнях найсильніших атлетів планети! Вони чекають вашої підтримки! Не сумнівайтесь, у кожній нашій перемозі є і ваша частка! Вперед, разом, до перемоги!».

Прем'єр-Міністр України передав державний прапор членам Олімпійської команди - чемпіонці світу з художньої гімнастики Ганні Різатдіновій та призеру Олімпійських ігор зі стрибків у воду Іллі Кваші.

В цей вечір чудові подарунки у вигляді творчих та концертних номерів подарували Катя Брайт, група «Ва-Банк», Вадим Олійник, Горлиця-Арт, Мирослава Карташова, Валерій Юрченко, Ігор Грохоцький, Дмитро Бабак, Олександр Павлик, Віктор Павлик, гурт «Клей Угрюмого», гурт «Армія», DJ Старков, МС Алекс Купідон та Віталій Козловський, який виконав офіційну пісню Олімпійської збірної «Чемпіони».

Нагадаємо, що в складі олімпійської збірної України, яку проводжала Україна, в Ріо виступить тернополянин студент економічного коледжу Тернопільського національного економічного університету майстер спорту міжнародного класу - Олександр Тугарєв. Тренується спортсмен під керівництвом тренерів Олександра Тугарєва (старшого) та Олексія Нижегородова.

Саша виборов ліцензію ще в жовтні 2015 року, з того часу він отримував ще не одну перемогу як в Україні так і в міжнародних стартах. На даний час спортсмен знаходиться в хорошій фізичній формі та у відмінному настрої. Тож сподіваємось на хороший виступ молодого олімпійця та всіма силами вболіваємо за нього.

Зазначимо, що змагання з вітрильного спорту розпочинаються 8 серпня.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook