Про нас
увійти

Тернопільські веслувальники вперше за 25 років не їдуть на чемпіонат України

категорія: Водні види | дата: 01 07 2016
Тернопільські веслувальники вперше за 25 років не їдуть на чемпіонат України

Вперше за 25 років незалежності юнацька збірна Тернопільської області не їде на чемпіонат України з веслування.

Управління спорту ОДА не змогло знайти на транспортування човнів десять тисяч гривень. Про це повідомляють на офіційній сторінці Федерації веслування Тернопільської області.

"Сталося... Вперше за 25 років незалежності Чемпіонат України серед юнаків, який буде проходити в м. Ковель пройде без тернопільських веслувальників, - йдеться у повідомленні Федерації каное Тернопільщини у Фейсбуці. - Змагання юних спортсменів, до яких діти готуються всю весну і частину літа, запалило немало тернопільських зірок веслування. Це й Е. Ахадов, Т.Єднак, Монастирський, Редьква, С. Кіндзерський. Ці спортсмени є учасниками і призерами міжнародних змагань. Ганьба Управлінню спорту, яке не знайшло 10000,00 грн. для перевезення човнів у Ковель та для участі спортсменів у змаганнях. Як далі можна займатися дітям, працювати тренерам, коли немає впевненості у майбутньому. За попередні змагання кошти ще теж не повернуті."

Під питанням змагання юних веслувальників, які будуть проходити в м. Добротвір. Єдина надія на спонсорів, які все таки зможуть допомогти.

У той же ж час начальник управління спорту Тернопільської ОДА Віктор Мацикур у соцмережах нещадно критикує владу за недостатню допомогу в організації чемпіонату України з картингу, який вже завтра розпочинається у Тернополі. Любитель селфі з власного спортзалу пан Мацикур звинувачує у недоробках якихось ефемерних чиновників, забуваючи, що сам є найвищим службовцем у спортивній галузі області.  

Також варто додати, що керівником Федерації каное Тернопільщини є діючий начальник управління капітального будівництва Тернопільської ОДА Віктор Кузяк. 

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook