Про нас
увійти

"Галичанка" поступається "Балті" у 7-му турі Суперліги

категорія: Волейбол | дата: 26 01 2024
"Галичанка" поступається "Балті" у 7-му турі Суперліги

У матчі з тернополянками волейболісткам “Балти” важливо було реабілітуватися перед власними вболівальниками за попередню поразку від “буковинок”. При чому зробити це якісно та впевнено. Зрештою їм це вдалося: представниці Одещини здобули свою дебютну “суху” перемогу в сезоні. 

Підопічні Андрія Романовича намагалися жваво будувати комбінації зі стартових хвилин протистояння, що приносили плоди. Бо їхні суперниці часто не встигали ставити блок. Наприклад, в одному з епізодів Дар'ю Склярову взагалі лишили на сітці одну, і догравальниця такого зазвичай не пробачає (4:9).

Крім того, тернополянкам не вистачало потужності в атаці. Про це під час одного з тайм-аутів говорила своїм підопічним і Людмила Чорненька. Однак її настанови на хід гри в першому сеті кардинально не вплинули — 14:25.

Після вимушено затяжної перерви балтянки не збавили оберти (2:5). Скоро на стабільній подачі Анастасії Стрельбицької вони збільшили свій відрив до семи пунктів (6:13). "Галичанці" в ті хвилини неймовірно важко давався кожен бал, бо тягнулися проблеми ще з попереднього відрізка. Хоча, незважаючи не це, вона таки покращила свою результативність — 16:25.

У третій партії тернополянкам уже було нічого втрачати, тому ті стали більше ризикувати та агресивніше діяти на завершальній стадії атак. Здалося, що представниці Одещини виявилися до цього неготовими (5:3). Втім, з кожним новим розіграшем вони поступово повернули собі такий бажаний тріумфальний ритм — 17:25.

Стартовий склад “Галичанки-ЗУНУ”: Мірчева (6), Голод (к) (2), Попович (7), Риболовлєва (7), Степура (3), Томчик, Овчаренко (л). На заміну виходили: Кімак (4), Тарнавський-Лис (1), Джима, Самусенко.

Стартовий склад СК “Балта”: Лиса (4), Ратій (10), Склярова (12), Ногіна (11), Стрельбицька (8), Горбаченко (5), Карасьова (л). На заміну виходили: Дрьомова.

Суперлiга-Дмарт 2023/24 (жінки)

VII-й тур. Четверта гра. 20 січня

“Галичанка-ЗУНУ” — СК "Балта" 0-3 (14:25, 16:25, 17:25)

Джерело: ПВЛУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook