Про нас
увійти

"Галичанка" поступилась "Буковині" в 5-му турі Суперліги

категорія: Волейбол | дата: 24 12 2023
"Галичанка" поступилась "Буковині" в 5-му турі Суперліги

“Буковинка” домінувала впродовж усього матчу з “Галичанкою” та в підсумку здобула “суху” звитягу. Тернополянки ж завершують 2023-й рік без перемог у Суперлізі-Дмарт.  

Підопічні Артема Дигтяренка потужно розпочали гру: в них чудово летіла подача, також дівчата відмінно діяли на завершальній стадії комбінацій (2:8). Їхні суперниці витримали удар та у відповідь організували свій успішний відрізок. Зокрема постріли Марини Мірчевої скоротили відставання до мінімуму (10:11). Однак далі вкотре далася взнаки жахлива нестабільність, яка переслідує “Галичанку” протягом усього сезону. Остання збавила оберти, що призвело до солідного відриву на табло — 16:25.

Силова подача Поліни Дзюби на старті наступної партії вибила візаві з прийому. Звісно, це вплинуло й на атакувальний потенціал тернопільського колективу (3:7). Потім у глядачів могло виникнути відчуття дежавю, адже підопічні Людмили Чорненької вкотре повернулися у гру та почали демонструвати конкурентноспроможний волейбол (15:16). Кінцівка ж у їхньому виконанні ознаменувалася чималою кількістю помилок, які коштували сету — 19:25.

Перша половина третього відрізка пройшла у досить таки рівній боротьбі (10:10). Дигтяренку навіть довелося брати 30-секундну перерву, щоб донести своїм гравчинями, аби ті не втрачали концентрацію. Тайм-аут спрацював, бо після того вони вийшли на майданчик із зовсім іншим налаштуванням та скоро довели партію, а з нею і протистояння до загальної перемоги — 17:25 і 0-3.

Стартовий склад “Галичанки-ЗУНУ”: Мірчева (10), Голод (к) (1), Попович (8), Риболовлєва (6), Степура (7), Тарнавський-Лис (2), Овчаренко (л). На заміну виходили: Самусенко, Джима (2).

Стартовий склад ВК “Буковинка”: Капланська Д. (9), Герасимчук (5), Дзюба (8), Капланська М. (12), Черкашина (12), Тверда (2), Ротар (л), Драпак (л) На заміну виходили: Жаркова (4).

Суперлiга-Дмарт 2023/24 (жінки)

5-й тур. Сьома гра. 23 грудня

“Галичанка-ЗУНУ” — ВК "Буковинка"  0-3 (16:25, 19:25, 17:25)

Джерело: ПВЛУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook