Про нас
увійти

"Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо" здобули впевнену перемогу над ВК "Решетилівка-Барком-Кажани"

категорія: Волейбол | дата: 18 12 2023
"Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо" здобули впевнену перемогу над ВК "Решетилівка-Барком-Кажани"

17 грудня, тернопільський волейбольний клуб командою "Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо" здолали ВК "Решетилівка-Барком-Кажани" 3:0.

На старті протистояння між тернопільською командою "Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо" та "Збірною Полтавської обл.-ВК "Решетилівка-Барком-Кажани" представники Полтавщини впевнено повели у рахунку завдяки силовій подачі Владислава Тищенка (7:3). У цьому елементі його не менш потужною подачею підтримав Нік Сотнік (13:5) і незабаром перевага полтавчан стала подвійною (16:8). Здавалося, нас чекає розгромний рахунок у стартовій партії. Однак... на подачі блокуючого "Поліції" Артема Рязанова тернополяни дещо підтягнулися у рахунку (13:16). Підопічні Юрія Кравцова змогли скорити відставання до -2, а полтавчани двічі атакувавши в аут зробили його рівним (21:21). А далі, як справжній капітан своєї команди, Володимир Мірчев взяв всю відповідальність на себе та не лише переломив хід партії, а й завершив її на свою користь – 25:23.

У другому сеті "Решетилівка" знову захопили лідерство (2:0 – 4:1). Однак ненадовго. Головний атакуючий тернополян Володимир Мірчев зрівняв рахунок (7:7), а далі були три ейси від діагонального Іллі Глабая (9:7). Втім, капітан полтавчан Нік Сотнік приклав чимало зусиль аби знову встановити паритет на табло (12:12 – 19:19). Але сьогодні емоції тернополян не знали меж. Саме вони і командна робота допомогла ще раз переломити хід сету (21:19). "Поліціанти" сконцентрувалися на власній грі і здобули перемогу у другому поспіль сеті – 25:21.

Дежавю було після 10-хвилинної перерви. Адже ми знову побачили на табло рахунок 2:0 на користь колективу Сергія Сосніна. Але і цього разу це тривало не довго: Мірчева було не спинити в атаці, а Глабай знову подав ейс (9:6). Перевага хоч і була мінімальна, але її було достатньо аби триматися подалі від суперника та, зрештою, завершити ще один сет на свою користь – 25:18 та 3-0 для "Поліції охорони-ЗУНУ-Динамо".

Приз MVP отримав діагональний "Поліції охорони-ЗУНУ-Динамо" Ілля Глабай.

Суперлiга-Дмарт 2023-2024 рр.

ІV тур. 17 грудня 2023 року

"Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо" – "Збірна Полтавської обл.-ВК "Решетилівка-Барком-Кажани" – 3:0 (25:23, 25:21, 25:18)

Стартовий склад "Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо": Мірчев (набрав 13 очок), Горбенко (0), Рязанов (6), Черняк (9), Пасажін (0), Оніпко (7), Мамчур (л), Макатуха (л). На заміну виходили: Глабай (0), Бовсуновський (2), Остроумов (0), Ухман (1).

Головний тренер: Юрій Кравцов.

Стартовий склад ВК "Решетилівка-Барком-Кажани": Дрофа (набрав 8 очок), Сотнік (19), Поліщук (0), Тищенко (3), Курлапов (4), Грюк (2), Бойко (л), Яковлєв (л). На заміну виходили: Шаврак (3), Залізко (1).

Головний тренер: Сергій Соснін.

Джерело: ПВЛУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook