Про нас
увійти

“Балта” виявилася сильнішою за “Галичанку” в Суперлізі-Дмарт

категорія: Волейбол | дата: 09 12 2023
“Балта” виявилася сильнішою за “Галичанку” в Суперлізі-Дмарт

Сьогодні підопічні Андрія Романовича здобули непросту перемогу над “Галичанкою”, яка стала для них четвертою загалом у Суперлізі-Дмарт 2023/24.

Удари в сітку та блок опоненток від тернополянок призвели до комфортного лідерства представниць Одещини (1:5). Далі колектив Людмили Чорненької, трохи приспавши пільність візаві, провів серію потужних атак та скоротив відставання до мінімуму. Андрій Романович відреагував тайм-аутом. Після паузи його підопічні повернули собі ініціативу та впевнено тріумфували — 14:25.

Чого не скажеш про наступну партію, на яку “Галичанка” вийшла зарядженою. Своє бажання вдалося матеріалізувати в тотальну перевагу (8:3). Зусиллями Валерії Дрьомової “Балта” таки “знялася”. Втім, це не збило переможний темп волейболісток Тернополя, у яких в ті хвилини летіла щільна, але найголовніше — влучна подача (13:5).

Після появи на майданчику Дар'ї Склярової колектив Андрія Романовича покращив гру в захисті. Це дозволило йому повернути інтригу в даному відрізку (22:20). Попри це, останнє слово однаково лишилося за суперницями — 25:21.

Початок наступної партії ознаменувався “гойдалками” (3:0, 4:5). Тривалий час нікому не вдавалося захопити ініціативу, аж поки подавати не пішла Анастасія Стрельбицька. Діагональна вибила опоненток з прийому, при цьому відзначившись декількома ейсами (8:14). Цей момент додав упевненості балтянкам і став одним із вирішальних у сеті — 22:25.

У четвертому відрізку очікувалося, що “Галичанка” кине всі свої сили для того, щоб зачепитися за свої перші очки в чемпіонаті України. Але не так сталося, як гадалося. Можливо, тернополянки десь перегоріли, бо зрештою спромоглися набрати 17 пунктів.   

Стартовий склад “Галичанки-ЗУНУ”: Мірчева (17), Голод (к) (2), Попович (14), Риболовлєва (17), Степура (3), Кімак (2), Овчаренко (л). На заміну виходили: Джима (1), Тарнавський Лис (3), Самусенко.

Стартовий склад СК “Балта”: Стрельбицька (12), Ратій (12), Ногіна (23), Дрьомова (5), Лиса (4), Малишева (1), Карасьова (л). На заміну виходили: Горбаченко (2), Калашник, Склярова (к) (11), Березовська (1)

Суперлiга-Дмарт 2023/24 (жінки)

4-й тур. Четверта гра. 9 грудня

“Галичанка-ЗУНУ” — СК "Балта" 1-3 (14:25, 25:21, 22:25, 17:25)

Джерело: ПВЛУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook