Про нас
увійти

"Галичанка" поступилась "Аланті" в четвертому турі

категорія: Волейбол | дата: 08 12 2023
"Галичанка" поступилась "Аланті" в четвертому турі

Підопічні Гарія Єгіазарова продовжують свою тріумфальну ходу. Сьогоднішня перемога над тернополянками стала для них четвертою поспіль та шостою загалом у Суперлізі-Дмарт 2023/24.

Волейболістки “Галичанки” приємно здивували власних уболівальників на старті гри: спортсменки своєчасно підстраховували одна одну та майже не хибили в атаці (3:5). Однак ще до екватора партії дніпрянки організували феноменальний спурт.

Головною дійовою особою в ті хвилини була Юлія Камінська. Догравальниця раз за разом пробивала блок опоненток і сама успішно грала над сіткою (14:7). Переломити хід сету підопічні Людмили Чорненької не змогли — 25:11.

“Аланта” продовжила форсувати події й у наступному відрізку. Водночас у її опоненток мало що виходило як в атаці, так і захисті (10:3). У певний момент лідерки втратили концентрацію, через що почали виникати помилки (14:10).

Тому Єгіазаров вирішив провести тотальну ротацію, випустивши на паркет гравчинь, які небагато отримують ігрової практики в поточному сезоні. Зрештою дівчата свого наставника не підвели та скоро довели партію до власної звитяги — 25:16.

На подачі Станіслави Парфьонової дніпровський колектив відразу ж забезпечив собі комфортний гандикап (7:0). Цей момент став психологічним ударом для тернополянок. Як наслідок — до кінця даного сету вони навіть не досягли позначки в 10 балів — 25:8.

Стартовий склад “Аланти”: Проценко (5), Лозінська (5), Камінська (9), Федик (12), Лучко (6), Парфьонова (2), Луценко (л), Бойко (л). На заміну виходили: Кравченко (2), Грицик (7), Пугач (1), Дзендзеловська (8), Дабека.

Стартовий склад “Галичанки-ЗУНУ”: Мірчева (9), Голод (к), Попович (3), Риболовлєва (4), Степура (1), Кімак (2), Самусенко (л). На заміну виходили: Овчаренко, Джима (1), Тарнавський Лис. 

Суперлiга-Дмарт 2023/24 (жінки)

4-й тур. Перша гра. 8 грудня

“Аланта” — "Галичанка-ЗУНУ" 3-0 (25:11, 25:16, 25:8)

Джерело: ПВЛУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook