Про нас
увійти

Тернопільська "Галичанка" поступилась "Балті"

категорія: Волейбол | дата: 04 04 2023
Тернопільська "Галичанка" поступилась "Балті"

Представники "Балти", хоч і зі складнощами, але все-таки тріумфально стартували в новому для себе етапі чемпіонату України. Гравчині "Галичанки-ЗУНУ" лідирували по ходу матчу, проте втримати перевагу не змогли. 

Поєдинок розпочався з ейсу догравальниці тернопільського колективу Олександри Осипенко. Капітан Валерія Дрьомова та компанія закріпили успіх одноклубниці — 0:5. У балтянок впадали в око проблеми з доведенням, що, власне, і пояснював Сергій Кольцов підопічним під час тайм-ауту. Останні намагалися віднайти власну гру впродовж усього сету. Зі свого боку їхні візаві стабільно набирали очки — 17:25.

Проблеми "Балти" продовжилися й у наступній партії — 2:5. Бракувало їй взаєморозуміння між пасуючою та нападницями. Тернополянки ж в атаці помилялися менше, адже команду впевнено вела за собою вже згадана нами Дрьомова. Втім, під кінець відрізку представниці Одещини перехопили ініціативу і вперше в цій зустрічі вирвалися в лідерки — 22:21. Звісно, оговтатися від такого психологічного удару підопічні Людмили Чорненької не змогли — 25:22. 

Далі ми стали свідками "гойдалок". Незважаючи на солідне лідерство балтянок (6:1), "Галичанка", зокрема, завдяки організованому блоку повністю перевернула хід третього сету — 9:17. Колектив Сергія Кольцова прокинувся на заключні розіграші, але було вже запізно — 19:25. Подібну картину гри з точністю до навпаки можна було спостерігати й у четвертому відрізку — 25:15. На тай-брейку фортуна також посміхнулася гравчиням з Одещини — 19:17. 

СК "Балта": Фартушняк (7), Перетятько (12), Лиса (16), Волченко (к) (12), Бекетова (5), Ногіна (9), Калашник (л) — стартовий склад; Любецька, Березовська, Святенко, Охрімчук — виходили на заміну.

"Галичанка-ЗУНУ": Степура (6), Дрьомова (к) (21), Осипенко (10), Губенко (15), Попович (7), Голод, Овчаренко (л) — стартовий склад; Джима (2), Кімак, Лях, Самусенко — виходили на заміну.

Джерело: ПВЛУ

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook