Про нас
увійти

"Галичанку-ЗУНУ" вдруге поступилась СК "Прометей" у чвертьфіналі чемпіонату України

категорія: Волейбол | дата: 04 03 2023
"Галичанку-ЗУНУ" вдруге поступилась СК "Прометей" у чвертьфіналі чемпіонату України

Доля чергової путівки до півфіналу чемпіонату України у протистоянні між "Прометеєм" та "Галичанкою-ЗУНУ" прогнозовано вирішилася за підсумками двох поєдинків.

Початок даного матчу трохи перегукувався з попереднім, коли тернополянки повели в рахунку — 2:4. Кам'янчанкам знову-таки знадобився деякий час на розгойдування, проте і їхні суперниці особливо не відрізнялися стабільністю.

Ще до екватора партії фаворитки організували стрімкий ривок — 11:6. Однак далі в них збився прийом, тому тернополянки скоротили своє відставання до мінімуму — 13:12. Незважаючи на локальну рівновагу, кінцівка сету вийшла провальною для підопічних Людмили Чорненької — 25:15.

У наступному відрізку в "Галичанки" взагалі нічого не клеїлося як у нападі, так і захисті — 11:3. Таким розвитком подій скористався тренерський штаб "червоно-білих", почавши активно використовувати ротацію. Зокрема Уляна Котар першим дотиком принесла очко своєму колективу після виходу на заміну — 12:5.

Також варто відзначити дебют у футболці "Прометея" пасуючої Катерини Гусейнової. Взагалі всі представниці Дніпропетровщини, які з'являлися на майданчику сьогодні, проявили себе лише з кращого боку. Про це говорить і рахунок на табло — 25:12.

Волейболістки з Тернополя насправді мали небагато шансів, аби зачепитися за третю партію. Хоча в перші хвилини вони намагалися тримати з опонентками однаковий темп — 6:4. А через деякий час навіть відзначилися чудовим ривком. Втім, це не врятувало їх від поразки — 25:17.

Отже, у півфіналі вітчизняної першості "Прометей" зустрінеться з переможцем двоматчевої дуелі між "Алантою" і збірною України U-15.

Жіноча Суперлiга-Дмарт 2022/23

1/4 фіналу. 5 матч

Чернівці. Арена "ПВЛУ". 3 березня 2023 року

СК "Прометей" — "Галичанка-ЗУНУ" 3-0 (25:15, 25:12, 25:17)

СК "Прометей": Даньчак (6), Маєвська (5), Міленко (8), Великоконь (5), Хобер (6), Дорсман (2), Нємцева (л)— стартовий склад; Карасьова (л), Дзюба (2), Капланська Д.(5) Капланська М. Черкашина (1), Гусейнова, Котар (7) — виходили на заміну.

"Галичанка-ЗУНУ": Дрьомова (6), Голод (1), Попович (1), Степура (5), Осипенко (1), Губенко (6), Овчаренко (л) (1) — стартовий склад;  Самусенко (л), Кімак, Джима (1) — виходили на заміну.

За матеріалами: ПВЛУ

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook