Про нас
увійти

Збірна України U-17 перемогла "Галичанку-ЗУНУ"

категорія: Волейбол | дата: 13 02 2023
Збірна України U-17 перемогла "Галичанку-ЗУНУ"

У матчі між "Галичанкою-ЗУНУ" та збірною України U-17 вирішувалося, хто саме займе п'яте місце в турнірній таблиці Суперліги-Дмарт, яке давало право у плей-оф зіграти з "Балтою" та оминути зустріч з чинним чемпіоном України "Прометеєм".

Синьо-жовті більш упевнено розпочали даний поєдинок. Ці дівчата демонстрували комбінаційну та досить результативну гру — 4:9. Пасуюча тернопільського клубу Діана Голод шукала передачами Валерію Дрьомову, що давало свої плоди — 11:15. 

Проте до камбеку ще було дуже далеко. Людмила Чорненька це добре розуміла, тому взяла тайм-аут. Відразу після перерви Маргарита Гейко подала ейс, чим змінила плани своїх опоненток щодо найближчих розіграшів. Скоро збірниці довели сет до власної звитяги — 19:25. 

Прості похибки представниць збірної України на старті наступного відрізка дозволили "Галичанці" повести в рахунуку — 6:4. Підопічні Володимира Подкопаєва вирівняли гру, а потім розпочалися "гойдалки". В ті хвилини обидві сторони багато помилялися на подачах і в атаках. Натомість "Галичанка" це робила частіше — 19:25.

Синьо-жовті продовжували тримати планку й у третій партії. Зі свого боку тернополянки не надто вдало діяли на прийомі, через що дозволили суперницям забезпечити собі комфортний гандикап — 4:9. Через деякий час два поспіль ейси Владислави Губенко повернули інтригу, проте не надовго — 16:25. 

Отже, у чвертьфіналі плей-оф Суперліги-Дмарт "Галичанка-ЗУНУ" зіграє з "Прометеєм", а збірна України U-17 – з "Балтою"

Жіноча Суперлiга-Дмарт 2022/23

ІХ тур. 5 матч 

Чернівці. Арена "ПВЛУ". 11 лютого 2023 року 

"Галичанка-ЗУНУ" — Збірна України U-17 0-3 (19:25, 19:25, 16:25)

"Галичанка-ЗУНУ": Дрьомова (9), Голод (3), Попович (5), Лях (1), Кімак (6), Осипенко (4), Овчаренко (л) — стартовий склад; Степура, Самусенко, Риболовлєва, Губенко (2) — виходили на заміну.  

Збірна України U-17: Герасимчук (6), Грицик (8), Горбаченко (4), Кравченко (8), Гейко (11), Старостенко (10), Драпак (л) — стартовий склад; Пекнич, Неділько (2) — виходили на заміну.

Джерело: ПВЛУ

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook