Про нас
увійти

"Галичанкою-ЗУНУ" обіграла збірну Україну U-15 в дев’ятому турі

категорія: Волейбол | дата: 10 02 2023
"Галичанкою-ЗУНУ" обіграла збірну Україну U-15 в дев’ятому турі

Матч між збірною України U-15 та "Галичанкою-ЗУНУ" викликав неабиякий інтерес у контексті майбутньої боротьби за кращі місця перед іграми плей-оф. Якби синьо-жовті сьогодні тріумфували, то вони б ще зберігали шанси покинути останню сходинку та випередити тернополянок у турнірній таблиці регулярного чемпіонату. Проте цього не сталося.

Збірниці не надто вдало розпочали даний поєдинок, через що їхній наставниці Анастасії Котляренко довелося розмовляти зі своїми підопічними вже через декілька хвилин після стартового свистку. Однак цей, а згодом й інший тайм-аут бажаного результату не приніс. "Галичанка", десь відчуваючи силу над опонентками, діяла доволі спокійно як у нападі, так і захисті. Звідси такий розгромний рахунок на табло — 8:25.

У наступній партії колектив з Тернополя продовжив диктувати свої умови — 10:18. Втім, на екваторі відрізку в його складі відбулася ротація пасуючих: Діана Голод пішла відпочивати, а на паркеті з'явилася Анастасія Джима. У той же час у волейболісток U-15 пішла гра, зокрема, на подачі.

Скоро Людмила Чорненька змушена була робила зворотню заміну, адже їхні візаві піймали кураж і навіть вирівняли паритет — 18:18. Однак далі чомусь зупинилися — 20:25. Як розповів у перерві між сетами помічник тренера збірної Богдан Погорецький, дівчатам просто не вистачило сміливості, аби здійснити камбек.

Після такої цікавої попередньої партії всі з нетерпінням чекали наступну, і не прогадали. Гра вирівнялася — 10:10. А далі після ейсу Анни-Марії Гошилик та результативного блоку її партнерок по команді підопічні Котляренко зробили серйозну заявку на перемогу — 14:11. Але потім з їхнього боку посипалися помилки, чим сповна скористалася "Галичанка" — 19:25.

Жіноча Суперлiга-Дмарт 2022/23

ІХ тур. 1 матч

Чернівці. Арена "ПВЛУ". 9 лютого 2023 року

Збірна України U-15 — "Галичанка-ЗУНУ" 0-3 (8:25, 20:25, 19:25)

Склад збірної України U-15: Лісова (4), Добринь (4), Шкарупа (2), Оніщенко (13), Панічевська (7), Молчанова (2), Костюк (л) — стартовий склад; Христенко (2), Гошилик (2) — виходили на заміну.

Склад "Галичанки-ЗУНУ": Дрьомова (13), Голод (2), Попович (8), Лях (9), Кімак (5), Осипенко (10), Овчаренко (л) — стартовий склад; Джима, Губенко, Самусенко, Степура — виходили на заміну.

Джерело: ПВЛУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook