Про нас
увійти

"Поліція охорони ЗУНУ-Динамо" поступається "Прометею" і вилітає Кубку Ліги

категорія: Волейбол | дата: 22 12 2022
"Поліція охорони ЗУНУ-Динамо" поступається "Прометею" і вилітає Кубку Ліги

Вперше в історії вiтчiзняного волейболу стартував Кубок ліги "Будінвест" серед чоловічих команд.

Змагання розпочалися з чвертьфінальної стадії i першими на майданчик "Маленького Парижа" вийшли дніпровський "Прометей" та "Поліція охорони ЗУНУ-Динамо" з Тернополя.

У статусі фаворита до протистояння підійшов "Прометей", хоча суперник перед стартом Кубка Ліги і посилився пасуючим "Решетилівки" Олександром Прокопцем. Дніпряни дуже потужно розпочали поєдинок, ще в першій половині стартового сета повівши в рахунку з різницею у 6 балів – 10:4, 11:5. У другій половині вони також впевнено володіли ініціативою, забравши сет із рахунком 25:17.

Нічого не змінилося у розкладі сил і в дебюті другої партії, яку дніпряни знову розпочали зі своїх "+6" - 9:3. Цього разу команда Юрія Кравцова зуміла суттєво підтягнутися до суперника (9:11), однак розвинути успіх їй не вдалося. Наприкінці партії тернополяни знову відставали від команди Андрія Левченка на 2 бали (22:24), проте результативний удар із 2-ї зони Тараса Олексюка став останньою подією у цьому сеті - "Прометей" повів у матчі з рахунком 2:0.

Після десятихвилинної перерви дніпряни не втратили концентрацію, ще в першій половині сета встановивши свій гандикап на позначці "+8" – 12:4. Після цього "Прометей" довів гру до логічного завершення i став першим півфіналістом турніру.

Кубок Лiги "Будiнвест".

1/4 фiналу. 1 матч.

Чернiвцi. CТК "Маленький Париж". 20 грудня.

ВК "Прометей" - "Полiцiя охорони ЗУНУ-Динамо" - 3:0 (25:17, 25:22, 25:16).

ВК "Прометей": Дмитро Шаповал (10 очок), Iван Кривобок (11), Едуард Штерик (5), Олександр Гладенко (6), Денис Велецький (9), Вiталiй Щитков (1), Вадим Патратiй (L) - стартовий склад; Георгiй Клепко (1), Сергiй Рябов (2), Тарас Олексюк (12).

"Полiцiя охорони ЗУНУ-Динамо": Юрiй Паласюк (3), Артур Гандзiй (11), Артемiй Корнєєв (4), Андрiй Горбенко (7), Олександр Прокопець (2), Максим Турик (3), Володимир Макатуха (L) - стартовий склад; Iван Бiлюк (1).

Джерело: ПВЛУ

 

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook