Про нас
увійти

"Поліція охорони ЗУНУ-Динамо" взяла реванш у "Барком-Збірної України U-18" за поразку у першому колi

категорія: Волейбол | дата: 29 11 2022
"Поліція охорони ЗУНУ-Динамо" взяла реванш у "Барком-Збірної України U-18" за поразку у першому колi

Заключний ігровий день 5 туру Суперліги-Будінвест відкривали тернопільська "Полiцiя охорони ЗУНУ-Динамо" та "Барком-Збірна України U-18".

У першому колі команди подарували вболівальникам один із найбільш захоплюючих матчів чемпіонату. Тоді "збірникi" програли тернополянам перші дві партії, однак зуміли знайти у собі сили здобути свою першу перемогу у чемпіонаті. Зрозуміло, що сьогодні "Поліція охорони" була сповнена рішучості взяти у молоді реванш.

Поєдинок знову містив у собі більше, ніж достатньо інтриги, і знову команди визначили переможця лише у п'ятій партії. Матч впевненіше розпочала наймолодша команда Суперліги, повівши в рахунку 6:2. "Поліція охорони" досить швидко дала свою відповідь у вигляді того, що не лише зрівняла рахунок (7:7), а й вийшла вперед (10:8, 13:10). Майже всю другу половину сета тернополяни вели у рахунку, хоч і не відривалися далеко від суперника. Однак у завершальній частині партії команди мали рівні шанси виграти її (19:19, 22:22). Три останні розіграші у сеті взяла "Поліція охорони", вийшовши вперед у протистояннi.

Друга партія також пройшла у рівній боротьбі. У першій її половині рахунок кілька разів ставав рівним. Цей ігровий відрізок команда Юрія Кравцова виграла мінімально (13:12), а ось наприкінці сета ближче до перемоги у ньому були "збірникi" (23:20, 24:21). Хлопцi скористалися своїм шансом і зрівняли рахунок у поєдинку.

Свій локальний успіх команда Володимира Романцова спробувала закріпити і у наступній партії (7:5, 12:8, 16:9). Досягнувши комфортного гандикапу "+7", збірна U-18 дозволила супернику наблизитися до себе впритул (20:19), але зуміла взяти цей дуже важливий сет - 25:20.

У четвертій партії в рахунку переважно вели тернополяни. У другій половині сета збірної U-18 довелося відігравати три бали (13:16, 15:18). Молодь кілька разів скорочувала своє вiдставання до мінімуму, але зробити вирішальне зусилля не зуміла – 25:21 на користь "Поліції охорони".

Першу половину вирішального сета мінімально виграла збірна U-18 (8:7). Друга половина почалася з ривка тернополян - 3:0 - вперше у цій партії одна з команд повела у рахунку з різницею у 2 бали. "Поліція охорони" не втратила ініціативу і взяла реванш у суперника за поразку в першому колі з тим же рахунком 3:2.

Після цього матчу клуб із Тернополя вийшов на 6 місце з 8 очками, збірна U-18 розмістилася на 7-му з 7 пунктами.

Чоловiча Суперлiга-Будiнвест

5 тур. 11 матч.

Чернiвцi. CТК "Маленький Париж". 27 листопада.

"Полiцiя охорони ЗУНУ-Динамо" - "Барком-Збірна України U-18" - 3:2 (25:22, 21:25, 20:25, 25:21, 15:12).

"Полiцiя охорони ЗУНУ-Динамо": Юрiй Паласюк, Iван Бiлюк, Максим Турик, Артур Гандзiй, Василь Ухман, Володимир Макатуха (L) - стартова шiстка; Артемiй Корнєєв, Назар Мамчур, Артем Омельченко, Ярослав Ковальчук.

"Барком-Збірна України U-18": Едуард Штерик, Євгенiй Бойко, Денис Дегтяр, Максим Свиридов, Андрiй Челеняк, Микола Джуль (L) - стартова шiстка; Руслан Черватюк, Iгор Щавiнський, Артем Зелiнський, Данило Кулинченко .

Джерело: ПВЛУ

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook