Про нас
увійти

У Тернополі відбувся волейбольний турнір серед дівчат пам’яті Василя Музики

категорія: Волейбол | дата: 21 11 2022
У Тернополі відбувся волейбольний турнір серед дівчат пам’яті Василя Музики

У Тернополі, в спортивному залі Західноукраїнського національного університету, впродовж цих вихідних тривав турнір з волейболу серед дівчат 2006 р.н. і молодших.

Змагання були присвячені пам’яті члена виконкому Тернопільського обласного відділення НОК України Василя Музики. Учасницями волейбольних баталій стали чотири команди - спортсменки з Хоросткова, Чернівців та Тернополя

Перемогу у запеклій боротьбі виборола команда ОДЮСШ з міста Чернівці. Друге місце посіла команда Тернопільської КДЮСШ з ігрових видів спорту (тренер Чорненька Л.В.). Третє місце у Тернопіль-ОДЮСШ (тренер Наталя Юрчук). НА четвертому місці команда із Хоросткова.

Після завершення змагань усі учасники, призери та переможці турніру отримали подарунки від організаторів! Окрім цього, кубками були нагороджені й кращі гравці на своїх позиціях.

Змагання проводились під патронатом НОК України. Співорганізатори турніру: Західноукраїнський національний університет, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Джерело: oblsport.te.ua

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook