Про нас
увійти

У Підволочиську спортсмени самостійно зробили волейбольне поле, де тренуються всі охочі(ВІДЕО)

категорія: Волейбол | дата: 30 07 2021
У Підволочиську спортсмени самостійно зробили волейбольне поле, де тренуються всі охочі(ВІДЕО)

У Підволочиську чи не щовечора збираються діти і дорослі, аби пограти у волейбол неподалік центрального стадіону. Ще декілька років тому на цьому місці був занедбаний майданчик, та зусиллями небайдужих жителів селища тут облаштували поле і закупили все, необхідне для гри, обладнання, повідомляє Т1 Новини.

Сергій Гіс -один з тих, хто регулярно організовує тренування. Хлопець зазначив, в інтернеті періодично проводять збори коштів для того, аби оновлювати інвентар. Відвідування ж тут  абсолютно безкоштовне, адже організовують таке дозвілля на добровільних засадах.

З роками збільшувалася кількість охочих пограти у волейбол, а також тих, хто допомагав спортсменам-аматорам купувати нове спорядження. Зараз підволочиські волейболісти мають професійні м’ячі, сітки та інші необхідні речі – і все це зібрали власними зусиллями.

Марія Дериш колись теж починала з вуличного волейболу, а тепер сама тренує дітей. За це дівчина не отримує ні копійки. Навіть під час наших зйомок до спортсменки підійшли дівчата і попросилися також грати у волейбол. Вона розповіла, організовують таке дозвілля для того, аби популяризувати спорт серед дорослих і дітей.

Зараз тренування у Підволочиську відбуваються регулярно. Діти та дорослі грають щодня в різні години. Організатори такої ініціативи планують, аби на їхньому майданчику відбулися професійні змагання.

Своїми силами обладнали неподалік і друге поле. В планах й далі оновлювати територію і закуповувати сучасний інвентар, аби всі охочі могли користуватися найкращим.

Найбільша ж мрія спортсменів-аматорів – створити власний волейбольний клуб в селищі, або ж секцію з цього виду спорту.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook