Про нас
увійти

ВК "ДСО-ЗУНУ-ДИНАМО" виходить у фінал чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги

категорія: Волейбол | дата: 29 03 2021
ВК "ДСО-ЗУНУ-ДИНАМО" виходить у фінал чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги

26-28 березня у Тернопільському фізкультурно-оздоровчому комплексі проходив І фінальний тур чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги сезону 2020-2021 років, повідомляє сайт ТМР.

У змаганнях взяли участь і тернопільська волейбольна команда «ДСО-ЗУНУ-ДИНАМО».

Посівши у «регулярці» перше місце, ВК «Дніпро» розпочав «Фінал чотирьох» із 3-ма очками в активі, «ДСО-ЗУНУ-Динамо» матиме від старту 2 очка, ВК «Решетилівка» - 1 і ВК «Покуття» - 0.

У першому зіграному матчі команда ВК «ДСО-ЗУНУ-ДИНАМО» отримала впевнену перемогу над командою із Полтавщини «Решетилівка» із рахунком 3:0, у другому ігровому дні, на жаль, поступились команді ВК «Дніпро» із рахунком 1:3, але у третій день одержали  блискучу перемогу над ВК «Покуття» із Івано-Франківської області з рахунком 3:0.

В підсумку, після І фінального туру ВК «ДСО-ЗУНУ-ДИНАМО» набирає 8 очок, і наразі посідає друге місце в турнірній таблиці і лише 2 очка розділяє їх від ВК «Дніпро», яке на першій позиції.

Фінальний тур пройде з 1 до 4 квітня у м. Дніпро, де і визначиться чемпіон України і учасник Суперліги наступного сезону.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook