Про нас
увійти

Тернопільська "Галичанка" приймає "Орбіту"

категорія: Волейбол | дата: 06 03 2020
Тернопільська "Галичанка" приймає "Орбіту"

6-7 березня, в рамках чергового туру Суперліги тернопільська "Галичанка" на своєму полі приймає запорізьку "Орбіту".

Взагалі, ці суперники мають приблизно рівний потенціал. Щоправда, в особистих зустрічах у поточному сезоні тернополянки мають кращі показники: в рамках 6-го туру на виїзді вони обмінялися із запоріжанками перемогами – 3:1 і 2:3, а нещодавньому півфіналі Кубка України взяли гору – 3:1. При цьому продемонстрували більш мобільний та агресивний волейбол, в якому лідери "Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ" видали значно кращі показники за провідних виконавиць "Орбіти-ЗНУ-ОДЮСШ". Так, зокрема, Олександра Міленко набрала 21 очко, Марина Мазенко - 11 (із них 6 – на блоках), Марія Лозінська – 10 (із них 4 – на блоках), і Тетяна Хилюк – 10 (із них 3 – ейсами). Натомість у суперниць 12 очок набрала Лідія Лучко (із них 5 – на блоках), Наталія Луханіна – 12, Анна Харчинська – 11 і Вікторія Савченко – 10.

Але то було 14 лютого. А зараз, через три тижні від тієї дати, обидві команди цілком можуть зіграти інакше. Причому, не обов’язково зі знаком "+". Надто вже непередбачуваними є їхні дії у поточному сезоні. Плюс до того, у минулому турі через проблеми зі здоров’ям у тернополянок не могла зіграти основна ліберо Тетяна Ротар, і чи зіграє в анонсованих матчах – питання риторичне.

Проте, хоч як там було, а турнірне становище і загроза не потрапити за підсумками "регулярки" до квартету найсильніших змушують обидва колективи боротися за кожне очко з особливою самовіддачею. Тобто, зараз, на майданчику СК ТНЕУ, відбудеться ще й заочна боротьба характерів. Чия візьме гору – давайте дізнаємося разом!

Розклад матчів:

6 березня— початок 18.00

7 березня— початок 12.00

Матчі відбудуться у спортивному комплексі ТНЕУ.

За матерыалымаи ФВУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook