Про нас
увійти

Тернопільські волейболісти стали чемпіонами, не зазнавши жодної поразки у сезоні

категорія: Волейбол | дата: 30 03 2019
Тернопільські волейболісти стали чемпіонами, не зазнавши жодної поразки у сезоні

Команда тернопільської комплексної дитячо-юнацької спортшколи №1 завоювала титул чемпіона України з волейболу серед гравців 2004 року народження, повідомляє 20 хвилин.

Фінальна частина чемпіонату України "Дитяча ліга" відбулася у спортивному залі Тернопільського національного економічного університету з 21 до 24 березня.

- Перед фінальним етапом ми зіграли повноцінний чемпіонат участь у якому взяли 14 команд, - каже один з тренерів тернопільської команди Назарій Семотюк. – Ми зіграли повне коло, тобто кожен проти кожного. У підсумку шістка кращих команд за підсумком чемпіонату виборола право змагатися у фіналі. Оскільки усю турнірну дистанцію ми пройшли без жодної поразки та посіли перше місце, саме наша команда мала змогу прийняти фінальний етап "Дитячої ліги".

За регламентом фінальної частини, команди теж зіграли кожна проти кожної по три партії у матчі. Тернопільські волейболісти і цього разу зуміли підтвердити високий рівень підготовки, отримавши перемоги в усіх поєдинках.

- Лише одного разу ми віддали супернику одну партію, обігравши команду з Білої Церкви з рахунком 2:1, - додає тренер. – Решту матчів хлопці виграли дуже впевнено. Саме білоцерківців назвав би нашими головними конкурентами. Також нелегкі матчі були проти київського спортінтернату. За рахунок того, що наша команда збалансована, ми зуміли протягом усієї турнірної дистанції демонструвати високий рівень гри.

Додамо, що призову трійку склали команди з Тернополя, Білої Церкви та Києва. Четверте місце у фіналі посіли волейболісти з Дніпра, п'яте – з Харкова та шосте – команда з Острога. За підсумками сезону, організатори "Дитячої ліги" визначили кращих гравців у індивідуальних номінаціях. Так кращим блокуючим визнали тернополянина Владислава Шельваха. Звання Кращого ліберо отримав Назарій Мамчур. А найкориснішим гравцем сезону, так званим MVP, обрали нашого Євгенія Бойка.

- Сезоном ми, звісно, задоволені, - каже Назарій Семотюк. – Дуже приємно, що не зазнали жодної поразки. Коли на майданчику були відсутні наші лідери, хлопці всеодно проявляли характер і перемагали. Ми боролися у кожній грі, щоб саме у Тернополі прийняти фінал чемпіонату.

Команду тернопільської КДЮСШ №1 до чемпіонату готували тренери Михайло Туркула, Назарій Семотюк та Роман Гаврилюк.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook