Про нас
увійти

У тернопільському Палаці Спорту "Текстильник" у волейболі змагались ветерани

категорія: Волейбол | дата: 17 10 2018
У тернопільському Палаці Спорту "Текстильник" у волейболі змагались ветерани

Відкритий обласний турнір з волейболу серед ветеранів провів Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Відбувся захід 6 жовтня у Тернопільському Палаці Спорту "Текстильник", повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

До участі у турнірі запрошувались учасники від 35 років і старші. Любителі волейболу залюбки займаються своїм улюбленим видом спорту, щороку готуються до змагань, відновлюють набуті навички, адже заняття волейболом вимагають потужної загальної фізичної та технічної підготовленості. Багато часу гравці витрачають на вдосконалення техніки володіння м'ячем, зокрема, виконанням нападаючого удару та "блокування" ударів.

Декілька годин тривали "волейбольні баталії". В результаті перемогу виборола команда з Бережан. Друге місце здобув спортивний колектив з Тернополя. Третє місце посіла команда з Чорткова.

Суддівська колегія визначила кращих гравців турніру. Це Віктор Юрків  - представник міста Тернополя, Віктор Івахів з команди Бережан та Андрій Побуринський з ветеранського колективу шанувальників волейболу з Чорткова. Команда-переможець та команди-призери отримали, завойовані на волейбольному майданчику, кубки від Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook