Про нас
увійти

У Скалаті відбувся турнір з волейболу серед ветеранів

категорія: Волейбол | дата: 10 06 2018
У Скалаті відбувся турнір з волейболу серед ветеранів

3 червня 2018 року у Скалаті, що на Тернопільщині, відбувся турнір з волейболу серед ветеранів, які вже давно з нетерпінням чекали на спортивні випробування та готувались до них, відпрацьовували свої вміння та навички, техніку гри.

Чудового недільного дня зібралось багато глядачів, щоб підтримати свої улюблені команди та подивитись на "волейбольні баталії".

У змаганнях взяли участь любителі волейболу від 35 років і старші. Декілька годин глядачі мали змогу спостерігати за чудовою грою команд.

А місця розподілились таким чином: перше місце завоював спортивний колектив з Чорткова, друге місце виборола команда любителів волейболу з Бережан, третє місце посіла команда-господарка змагань зі Скалата.

Команди, які посіли 1-3 місця у турнірі, нагороджені кубками та грамотами, а учасники команд, медалями та грамотами Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Організували турнір: Скалатський міська рада, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх”, Скалатський комунальний центр фізичного здоров’я населення  "Спорт для всіх”.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook