Про нас
увійти

В Гусятині відбувся волейбольний турнір пам’яті Тетяни Сосновської(ФОТО)

категорія: Волейбол | дата: 18 05 2018
В Гусятині відбувся волейбольний турнір пам’яті Тетяни Сосновської(ФОТО)

Вже минає шостий рік, як пішла з життя відома волейболістка, хороший товариш, любляча мати, Таня Сосновська, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Сумуючи за  нею, родина та друзі щороку в Гусятині, що на Тернопільщині, організовують традиційний турнір з волейболу серед жіночих команд. Чотири команди з міст Хоростків, Кам’янець-Подільський, Теребовля та Чортків цього року боролись за нагороди. Навіть зрадлива весняна погода не змогла зіпсувати спортивного свята. Розпочався турнір на відкритому повітрі, а завершився в спортивному залі. Матчі були емоційними та цікавими, адже всі команди не приховували бажання перемогти.

Найбільш яскравою для численних глядачів та драматичною для команд виявилась фінальна гра між командами з Хоросткова та Кам’янця-Подільського. Відносно легко вигравши першу партію, хоростківські волейболістки програли дві наступних і красень кубок поїхав до старовинного Кам’янця-Подільського. Третє місце посіла команда з Чорткова.

Призери нагороджені грамотами Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", а всі команди отримали солодкі "смаколики" від родини Тані Сосновської, - повідомляє директор ФСТ "Колос-спорт для всіх" Антон Кузик.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook