Про нас
увійти

Турнір пам’яті воїна-афганця Василя Кильби відбувся на Гусятинщині

категорія: Волейбол | дата: 18 03 2018
Турнір пам’яті воїна-афганця Василя Кильби відбувся на Гусятинщині

Вже тридцять четвертий рік поспіль любителі волейболу Гусятинщини на початку весни зустрічаються, щоб спортивними баталіями вшанувати пам’ять воїна-афганця Василя Кильби. На відкриття турніру прийшли побратими героя, хвилиною мовчання вшанувавши вічну пам’ять про Героя, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

П’ять найсильніших волейбольних колективів району боролись за нагороди турніру. Рівних не було спортсменам з міста Хоростків, які стали переможцями. Компанію їм на п’єдесталі склали команди "Автоцентр" та "Компресорна", обидві з селища Гусятин, що посіли друге та третє місця, відповідно.

Призери нагороджені кубком, грамотами, цінними призами від організаторів заходу – Гусятинського районного комунального підприємства "ФСТ "Колос – спорт для всіх" та спілки ветеранів Афганістану.

Як повідомив директор ФСТ "Колос-спорт для всіх" Антон Кузик, фінансову підтримку для проведення турніру пам’яті воїна-афганця Василя Кильби надали побратими Героя Володимир Будзінський – керуючий Гусятинським відділенням "ПриватБанку" та Петро Газдюк – голова ПАП "Оберіг".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook