Про нас
увійти

Тернопільська "Галичанка" вийшла у фінал Кубку України(ФОТО, ВІДЕО)

категорія: Волейбол | дата: 28 01 2018
Тернопільська "Галичанка" вийшла у фінал Кубку України(ФОТО, ВІДЕО)

27-28 січня в Тернополі відбулися півфінальні матчі Кубку України з волейболу серед жіночих команд, в яких "Галичанка" приймала луцьку "Волинь".

В першому матчі, тернополянки здійснили неймовірне. Програючи по ходу матчу 0-2 зуміли переломити хід гри і здобути перемогу 3-2. Варто зазначити, що у двох перших сетах підопічні Віктора Туркили були близькі до перемог, виграючи з різницею в 4-5 м’ячі, проте в кінцівці вони втрачали перевагу і програвали партію.

В другій грі, "Галичанка" виграла першу партію, і здавалось що цього разу вболівальників вони не будуть тримати в напрузі до останнього. Проте волейболістки "Волині" без бою вирішили наздаватись. Команди почали по черзі здобувати перемоги в сетах і перевели матч до п’ятого сету. Але нажаль певна нервовість, яка відчувалась у завершальній стаді тернополянок і тут була видна. Матч виграли Волинь.

По правилам розіграшу Кубку України, якщо команди обмінюються перемогами то відбувається так званий "золотий сет". В ньому волейболістки "Галичанки" спочатку віддали декілька очок. Однак, після цього, Віктор Туркула взяв перерву, заспокоїв свої підопічних, і після того вони спочатку скоротили розрив, а потім почали нарощувати перевагу, довівши вирішальний сет до перемоги.

27 січня, Субота

Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ – Волинь-Університет 3:2 (23:25, 21:25, 25:13, 25:18, 15:8)

28 січня, Неділя

Волинь-Університет - Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ 3:2 (21:25, 26:24, 25:27, 21:25, 15:10)

ФОТО

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook