Про нас
увійти

Тернопільська "Галичанка" відібрала очки у лідера Суперліги

категорія: Волейбол | дата: 10 11 2017
Тернопільська

У 4-му турі жіночого чемпіонату України з волейболу тернопільська "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ" двічі поступилася чинному чемпіону країни южненському "Хіміку".

Поєдинки пройшли у спортивному залі економічного університету 5 та 6 листопада. У перший ігровий день тернополянки були за крок до сенсаційної перемоги над "Хіміком". Проте поступилися лише у заключній п'ятій партії – 2:3. Відтак, "Галичанка" навіть програвши, зуміла набрати одне очко. Южненська команда задовольнилась двома набраними балами.

Навідміну від першого матчу, у другому поєдинку рівної боротьби не вийшло. Южненська команда перемогла "Галичанку" з рахунком 3:0, здобувши ювілейну 50-ту перемогу поспіль у чемпіонаті України. Щоправда, втрата одного очка коштувала "Хіміку" першої сходинки у Суперлізі, яку тепер обіймає луцька "Волинь". Тернопільська "Галичанка" після трьох турів у чемпіонаті обіймає третю сходинку.

У наступному турі, що відбудеться 10-11 листопада, наші землячки теж зіграють вдома. Суперником "Галичанки" буде сєвєродонецька "Сєвєродончанка".

До речі, напередодні матчів з "Хіміком" головний тренер "Галичанки" Віктор Туркула повідомив про зміни у кадровій обоймі клубу. Багаторічний капітан команди Олена Туркула вирішила завершити активні виступи і увійшла до тренерського штабу "Галичанки". Причиною такого рішення стала важка травма коліна, яку Олена Туркула заліковувала протягом останніх місяців. Врешті, щоб не ризикувати та уникнути рецидиву травми, волейболістка прийняла рішення перейти на тренерську роботу.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook