Про нас
увійти

У Борщові провели міжобласний турнір з волейболу серед чоловічих команд

категорія: Волейбол | дата: 09 11 2017
У Борщові провели міжобласний турнір з волейболу серед чоловічих команд

Традиційний міжобласний турнір з волейболу серед чоловічних команд пам’яті колишнього голови Борщівського відділення НОК України Григорія Олійника 5 листопада відбувся у спортивному залі Борщівського агротехколеджу.

Організаторами заходу стали Тернопільське обласне відділення НОК України (перший заступник голови Віталій Ігнатенко) та відділ освіти, сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Борщівської райдержадміністрації, – інформує веб-сторінка РДА на офіційному Інтернет-сайті ОДА.  Склад учасників турніру був досить представницьким. Борщівщину представляли команда "Олімп" – учасник чемпіонату області, та молодіжна команда міста "Борщів-1". Гостями були команда "Сапсан" з Чорткова – учасник першості області та незмінний учасник турніру – команда "Оболонь" з Чемирівців Хмельницької області.

Під час відкриття було піднято прапор України, звучав гімн держави, всі схилили голови у хвилині мовчання. Добрі слова про хорошого друга, надійного товариша, зразкового сім’янина Григорія Олійника говорили перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Голубець, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту райдержадміністрації Валерій Ромашенко, ветеран спорту Яків Кубей, дочка Григорія Олійника Оксана та його брат – Іван Степанович.

Після відкриття розпочалися цікаві і напружені поєдинки, а переможець визначився лише в останньому матчі, в якому "Олімп" (Борщів) переміг 2:0 гостей з Хмельниччини і другий рік поспіль завоював почесний приз. Хмельничани-чемирівчани стали у цей раз лише третіми, а друге місце вибороли волейболісти з Чорткова. Переможці були нагороджені великим перехідним кубком, малим кубком, медалями та грамотами, призери отримали кубки, медалі і грамоти.

Вручали їх Віктор Голубець та Валерій Ромашенко. Щира подяка від організаторів та учасників турніру директору агротехколеджу Ярославу Козію – за гостинно наданий зал.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook