Про нас
увійти

Пляжний волейбол на день Незалежності відбувся у Гусятині(ФОТО)

категорія: Волейбол | дата: 31 08 2017
Пляжний волейбол на день Незалежності відбувся у Гусятині(ФОТО)

Любителі волейболу  святкували День Незалежності України турніром з пляжного волейболу, який вже традиційно відбувається 24 серпня в селищі Гусятин ( Тернопільщина) на стадіоні "Збруч".

Окремо проводились змагання серед дівчат та чоловіків. Кубок в жіночому турнірі вибороли гості з м. Чорткова в складі Глинської Діани та Процьків Тетяни, друге місце дісталось Виклюк Валентині та Качур Олі, третіми стали Ридзай Світлана та Терлецька Соломія обидві команди з м. Хоростків.

В чоловічому турнірі рівних не було команді з Хоросткова  в складі Ноги Володимира та Ісаків Андрія, друге місце в напруженій боротьбі святкувала команда Гусятинського коледжу в складі Слободяна Івана та Пажарнюка Юрія, на третій почесній сходинці опинилась команда Гусятинської газокомпресорної станції в складі Капущака Василя та Цибенка Андрія.

Переможці нагороджені кубками, призери медалями та грамотами Гусятинського районного комунального підприємства "ФСТ "Колос - спорт для всіх" та сектору у справах сім’ї молоді та спорту Гусятинської РДА.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook