Про нас
увійти

До Дня Незалежності динамівці провели волейбольні баталії

категорія: Волейбол | дата: 28 08 2017
До Дня Незалежності динамівці провели волейбольні баталії

З нагоди Дня Незалежності України на спортивній базі "Динамо" відбулись ігри чемпіонату Тернопільської обласної організації ФСТ "Динамо" України з волейболу за програмою змагань "Динаміада-2017".

Виступили у них 72 учасника з 8 команд колективів фізичної культури правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб області. Як повідомляє офіційний Інтернет-сайт організації, переможцем стала команда управління поліції охорони в Тернопільській області, друге місце посіла команда Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, третіми стали волейболісти Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області.

Кращим гравцем чемпіонату визнано гравця команди ГУНП в Тернопільській області Сергія Горяного. Команди-переможці та призери змагань нагороджені кубками та дипломами облорганізації "Динамо". Головний суддя змагань – суддя національної категорії Роман Єднаківський.

Як сказав начальник управління фізичної культури і спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Мацикур: "Такі змагання для силових відомств дуже корисні, адже сприяють не лише фізичному гарту та відмінній спортивній підготовці, а й згуртовують колектив. Кожен підставляє своє плече задля загального, найкращого результату".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook