Про нас
увійти

Учні Тернопільського та Скалатського ПТНЗ здобувають дві бронзи Всеукраїнських змагань з волейболу

категорія: Волейбол | дата: 15 05 2017
Учні Тернопільського та Скалатського ПТНЗ здобувають дві бронзи Всеукраїнських змагань з волейболу

Не часто учням професійно-технічних навчальних закладів випадає можливість змагатись у Всеукраїнських змаганнях. Тож зовсім не просто було учням ПТНЗ Тернопільщини вступати в спортивну боротьбу із найкращими командами України з волейболу у Всеукраїнських змаганнях серед юнаків та дівчат ПТНЗ, які протягом трьох днів проходили у Чернівцях.

Позмагатись за Всеукраїнську першість приїхали 4 команди дівчат та 9 команд юнаків із всієї України. Тернопільщину у цьому спортивному дійстві представляли команди: юнаків, в складі учнів Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, Тернопільського центру професійно-технічної освіти та Скалатського ПЛ; та дівчат із Скалатського професійного ліцею. Підказували, радили та наставляли своїх вихованців викладачі Тетяна Бляха, Ольга Лисиканич та Ярослав Козловський.

Дівчатам випало грати за коловою системою, тож кращих визначили тільки після завершення останньої гри і наші дівчата змогли показати хорошу гру та прагнення до перемоги.

Юнакам для виходу у фінал потрібно було пройти через зональні змагання, а потім зіграти фінальні зустрічі. З наснагою та бажанням перемогти наші юнаки боролись за кожне очко у своїй зоні і не даремно після чотирьох ігор вони з гордістю виходять у фінал. Фінальні ігри остаточно виснажили волейболістів, але вони не поступились і стали призерами!

Отримавши масу позитивних емоцій, неймовірний досвід наші учні стають бронзовими призерами у Всеукраїнських змаганнях серед ПТНЗ з волейболу  серед юнаків та серед дівчат. Перемогу серед дівчат святкували господарі команда м. Чернівці. Серед дівчат кращими стали учні м. Київ.

Переможців та призерів змагань нагороджено медалями, кубками та дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Пишаємось своїми учнями та бажаємо їм ще більше спортивних звершень та перемог!

Джерело: sportgart.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook