Про нас
увійти

За крок від омріяного "золота"

категорія: Волейбол | дата: 21 04 2017
За крок від омріяного

Срібні медалі чемпіонату України "Дитяча ліга" з волейболу серед юнаків 2004 року народження та молодших здобули вихованці Тернопільської КДЮСШ №1.

Проходили дані змагання у три тури. Фінальний тур відбувся у  м. Первомайський Харківської області з 10 по 14 квітня 2017 року, де за медалі Чемпіонату боролися кращих вісім команд з міст: Дніпра, Первомайського,Тернополя, Ужгорода, Полтави, Вінниці, Луцька та Острога.

Тернопільські волейболісти вигравши в команди Луцька потрапили у четвірку, де боролися за 1-4 місце. У надзвичайно важкій та напруженій боротьбі пропустили вперед лише команду-господаря з м. Первомайського, здобувши срібні медалі, третіми стала команда із м. Ужгорода, четверте місце у команди з м. Дніпро, п’яте — у м. Полтави, шосте у м. Луцьк, восьме у м. Острог.

Тренує команду тренер-викладач Тернопільської КДЮСШ №1 — Семотюк Назарій Петрович.

Р.S Хочеться нагадати, що кілька тижнів тому тренер-викладач Семотюк Н.П. із вихованцями 2002-2003 р.н. також здобув срібло чемпіонату України. За цими медалями стоїть нелегка копітка щоденна праця тренера та його вихованців. Хочеться побажати тренеру та юним Тернопільським волейболістам успіху у цій непростій роботі, щиро надіємось що золото чемпіонату України буде нашим вже у наступному сезоні, а фінальний тур прийматиме файне місто Тернопіль і ми усі зможемо прийти та підтримати нашу команду!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook