Про нас
увійти

Галичанка у драматичному поєдинку поступилась луцькій Волині

категорія: Волейбол | дата: 21 04 2017
Галичанка у драматичному поєдинку поступилась луцькій Волині

Волейболістки тернопільської "Галичанки" з поразки 2:3 стартували у другому етапу Фіналу чотирьох, що 20 квітня стартував у Южному на Одещині.
У заочному двобої за срібні нагороди тернополянки поступилися луцькій "Волині". Лучанки виграли стартові дві партії, але наші землячки спромоглися на подвиг та перевели гру на тай-брейк. У п'ятій партії фортуна посміхнулася нашим суперницям, які вже вдруге обіграли "Галичанку" у фінальній серії.

Відтак у турнірній таблиці Фіналу чотрьох "Волинь" наздогнала "Галичанку" за очками (в обох команд по 6), але за додатковими показниками випередила підопічних Віктора Туркули у турнірній таблиці. Відтак саме "Волинь" тепер має кращі шанси на срібні медалі чемпіонату, однак попереду ще два ігрових дні.

У п'ятницю, 21 квітня, волейболістки "Галичанки" поміряються силами із южненським "Хіміком". А 22 числа завершать чемпіонат матчем проти вінницького "Білозгару".

До слова, южненський "Хімік", обігравши з рахунком 3:0 вінницьку команду, уже у перший ігровий день забезпечив собі сьоме поспіль чемпіонство в Україні.

"Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ" – "Волинь-Університет-ОДЮСШ" — 2:3 (12:25, 16:25, 25:18, 25:22, 13:15)

За матеріалами 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook