Про нас
увійти

Віктор Туркула: "У грі з "Волинню" не справилися психологічно"

категорія: Волейбол | дата: 14 04 2017
Віктор Туркула:

Головний тренер ВК "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ" Віктор ТУРКУЛА прокоментував виступ команди в 1-му фінальному турі чемпіонату України. Нагадуємо, що тернопільський клуб здобув одну перемогу в турі та зберіг другу позицію.

- Як я говорив в інтерв’ю напередодні туру, відштовхуватимемось від ситуації. Так і вийшло. Нажаль, ситуація так склалася, що вже на розминці перед першим матчем травму отримала Олена Туркула. Дівчата не змогли психологічно впоратися з цією ситуацією. І тому був такий результат матчу з "Волинню". Потім все встало по місцях – волейболістки оговталися та усвідомили, що треба працювати, як потрібно, і в матчі з "Білозгаром" це принесло результат.

- В цій грі, власне, вже і відступати було нікуди після двох поспіль поразок…

- Так, тим більше ми весь сезон провели на другому місці. А в перший день, повторюся, не впоралися, перед усім, психологічно.

І далі ми готові "лізти", рвати. Мусимо це робити. Мусимо доказати, що ми недарма йшли весь чемпіонат на другому місці. Мусимо добитися цього результату – сягнути другої сходинки. Дівчатка дуже хочуть отримати "майстрів спорту". Адже це звання чогось все ж таки вартує.

Прес-служба ФВУ

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook