Про нас
увійти

Тернопільський педуніверситет — найсильніший у волейболі

категорія: Волейбол | дата: 05 04 2017
Тернопільський педуніверситет — найсильніший у волейболі

Уже багато років команда чоловіків Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка  доводить що звання переможців у змаганнях з волейболу по праву належить їм.

Цього року змагання між студентами вишів Тернопільської області відбувалось в рамках проведення Відкритої Універсіади міста Тернополя, яка проводиться Тернопільський обласним відділенням КФВС МОНУ та управлінням у справах сім’ї,молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

Змагання проходили в спортивному залі ТНПУ ім. В.Гнатюка, а сперечатись з двома командами господарів за першість з волейболу на майданчик вийшли студенти ТНЕУ, ТНТУ ім. І.Пулюя та ТДМУ ім. І.Я.Горбачевського. В загальному близько 60 чоловіків та 6 окремих команд.

Досить цікавими та жвавими були зустрічі між командами. Студенти економічного всіма силами намагались вибити 2 команду Педуніверситету із призової трійки, але після напруженої боротьби та неймовірно емоційного «двобою» переможцями в цій сутичці стали господарі поля.

Окрім командам ТНПУ студенти Тернопільського національного економічного університету (тренер-представник Ковпак В.М.) не уступили жодній команді тож гідно посіли третю сходинку п’єдесталу. А переможцями як і в попередні роки стали студенти команди Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка №1, 2 місце – команда ТНПУ №2. Тренувала обидві команди Олена Валеріївна Сопотницька.

Команда переможець та призери нагороджені дипломами, а гравці команди отримали грамоти та медалі від організаторів змагань.

Відмітимо, що команди призери уже готуються до участі у ХІІІ літній Універсіаді України з волейболу.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook