Про нас
увійти

Відбувся фінал змагань з волейболу серед юнаків професійно-технічних навчальних закладів Тернопільської області

категорія: Волейбол | дата: 14 03 2017
Відбувся фінал змагань з волейболу серед юнаків професійно-технічних навчальних закладів Тернопільської області

Тернопільське обласне відділення КФВС МОН України провело фінальні змагання з волейболу серед юнаків професійно-технічних навчальних закладів області.

Змагання проводились в спортивних залах Тернопільського центру професійно-технічної освіти та Технічному коледжі ТНТУ ім. І.Пулюя. В змаганнях прийняли участь команди, які попередньо перемогли у зональному етапі. У фіналі учасники були розподілені на дві підгрупи, після зіграних ігор в своїх підгрупах команди зустрілись у стикованих іграх, розігруючи підсумкові місця.

У фінал вийшло 52 юнака із шести команд: ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, Шумське ПТУ, Чортківське  ВПУ, ТВПУ технологій і дизайну, ВПП Технічного коледжу, ТЦПТО.

Особливо запекла боротьба відбулась між командами ТЦПТО та ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, які змагались за перше місце в турнірі. Лише в третій партії з рахунком 15:13 перемогу здобула команда ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (тренер-представник Тетяна Бляха), поступившись їм Тернопільський центр професійно-технічної освіти посів другу сходинку п’єдесталу (тренер-представник Ольга Лисиканич).

За третє місце боротьба була не легша – з рахунком в партіях 2:1 третім призером Спортивних ігор стала команда Чортківського ВПУ (тренер-представник Олег Війтишин).

Команда-переможець та призери нагороджені дипломами обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

За матеріалами: sportgart.com.ua
Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook