Про нас
увійти

У Чорткові відбувся чемпіонат району з волейболу серед чоловічих команд

категорія: Волейбол | дата: 06 03 2017
У Чорткові відбувся чемпіонат району з волейболу серед чоловічих команд

Впродовж двох днів спортивні зали Чортківської районної комунальної дитячо-юнацької спортивної школи та загальноосвітньої школи №5 Чорткова приймали учасників та вболівальників чемпіонату Чортківського району з волейболу серед чоловічих команд, повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА.

Чотирнадняць команд-учасниць із Чорткова  та Чортківського районку зібрались, щоб визначити, хто з них найсильніший та найвправніший у цьому "всенародно улюбленому" виді спорту. Учасники змагань радували своїх шанувальників цікавими та захоплюючими поєдинками на волейбольних майданчиках. Змагання проходили за коловою системою.

Після дводенних баталій визначились переможці. Перше місце завоювала команда "Сапсан" з Чорткова, друге місце виборола команда села "Бичківці" Чортківського району, третє місце посів згуртований колектив збірної ветеранів "Ветерани" Чортківського району.

Організували чемпіонат на Чортківщині: Чортківський районний йентр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", управління освіти, молоді та спорту міста Чорткова та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Чортківської районної державної адміністрації.

Переможці та призери отримали грамоти і медалі від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Чортківської РДА, та кубки від Чортківської міської ради.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook