Про нас
увійти

Вищелуб’янківські школярі — найсильніші волейболісти

категорія: Волейбол | дата: 21 12 2016
Вищелуб’янківські школярі — найсильніші волейболісти

На базі Збаразької загальноосвітньої школи №2 І-ІІІ ст. проведено ще одні районні змагання за програмою ХХІ спортивних ігор учнівської молоді.

Цього разу визначився переможець з волейболу серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів. З вітальним словом до учасників змагань звернувся методист методкабінету управління освіти Віталій Гуголь, який наголосив про основну мету і завдання фізичної культури і спорту у гармонійному розвитку особистості, оздоровленні і фізичному удосконаленні підростаючого покоління та побажав всім доброго здоров’я, успіхів в навчанні, високих спортивних досягнень.

В ході змагань з’ясувалося, що найбільш підготовленою і організованою є команда Вищелуб’янківської ЗОШ, яка впевнено перемогла всіх своїх суперників і заслужено виборола перше місце. Запорукою високого результату є можливість учнів цієї школи займатися у відділенні волейболу від Доброводівської ДЮСШ, а ще стимулом до занять дітей у спортивній секції послужило введення в експлуатацію з цього навчального року оновленого, просторого спортивного залу.

В боротьбі за друге і третє місця сильнішою виявилась команда Кретівської школи, яка перемогла своїх суперників з Травневого.

Цьогоріч для юних волейболістів буде організований ще турнір до дня Святого Миколая.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook