Про нас
увійти

"Міс Галичанка-2016" стала 18-річна Олена Тофан

категорія: Волейбол | дата: 07 12 2016

18-річна ліберо Олена Тофан обрана "Міс Галичанка-2016". Такі результати голосування на сторінці ФВУ у соціальній мережі фейсбук. Вона поки що наймолодша фіналістка всеукраїнського конкурсу волейбольної краси.

Якщо попередні лауреати клубних конкурсів краси — досвідчені Аліна Степанчук (Хімік), Олена Козиряцька (Орбіта) та Людмила Ляпка (Сєвєродончанка) — добре відомі широкому колу вболівальників, то красуня №1 тернопільської Галичанки тільки в цьому сезоні дебютувала на національній арені. І ця нагорода напевно ії найперша перемога в дорослій кар’єрі.

Родом переможниця з Тернополя, займається волейболом вже п’ять років. Починала у Івана Федоровича Вовчанського, як і чимало тернопільських волейболісток, зокрема Надія Кодола, котра грає зараз в Каннах. До речі, саме Надія та Вікторія Дельрос є взірцем для Олени. Вікторія навіть допомагала колишній діагональній освоювати нове амплуа, коли влітку була в Тернополі. Зараз Олена основний ліберо Галичанки і на цю мить найголовніша ціль кар’єри, за визнанням самої волейболістки, добитися найкращої якості гри саме в цьому амплуа.

Що стосується безпосередньо конкурсу, то вже в середині тижня Олена вирвалася в лідери і в підсумку зберегла за собою першу сходинку до фінішу з хорошим відривом. 120 очок отримала вона від уболівальників.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook