Про нас
увійти

Обери найкрасивішу волейболістку тернопільської Галичанки

категорія: Волейбол | дата: 01 12 2016
Обери найкрасивішу волейболістку тернопільської Галичанки

Новий тиждень, нова красуня, новий вибір. З 27-го листопада по 4-є грудня обираємо красуню тернопільської Галичанки ТНЕУ-ГАЗД.

Тернопоільський клуб у новомоу тисячолітті стабільно перебуває на верхніх сходинках турнірної таблиці жіночої Суперліги. у Галичанці завжди уміли не лише розпізнати волейбольні таланти західного регіону України, а й виховати своїх.

Не потрібно зайвий раз перечисляти скількох красунь тернопільський клуб направив у національну збірну, пригадаємо титули і здобутки Галичанки. З 1999 року команда постійний учасник Суперліги. Чемпіонський титул здобули у Тернополі у 2011 році. Двічі тернопільські волейболістки володіли Кубком України. Обличчя нинішнього клубу дуже змінилося, у міжсезоння Галичанку залишив, здавалося, незмінний наставник Андрій Романович і ряд гравців, але амбіції в команди і цілі на високий результат залишилися незмінними.

На сьогодні Галичанка іде другою у турнірній таблиці, а її красуні уже сперечаються за титул "МІС ГАЛИЧАНКА-2016". Якщо раніше, під час голосування за красунь Хіміка, Орбіти і Сєвєродончанки у нас були явні фаворити, то зараз по першим дням боротьба іде голос в голос. Тож не зволікаємо і підтримуємо дівчат своєю увагою.

Правила незмінні — голосуємо на офіційній сторінці ФВУ у Фейсбуці: лайк — 1 бал, сердечко — 2 бали. Інші відзнаки до уваги не беруться! https://www.facebook.com/fvu.in.ua/?pnref=lhc

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook