Про нас
увійти

Волейбольна Галичанка отримала нового спонсора

категорія: Волейбол | дата: 13 11 2016
Волейбольна Галичанка отримала нового спонсора

Жіноча волейбольна команда Тернополя, історія існування якої сягає майже 30 років, отримала нового спонсора. Ним став голова наглядової ради ТзОВ "Бучачагрохлібпром" Петро Гадз. Відповідні зміни відбулись у назві команди. Відтепер вона називатиметься Галичанка-ТНЕУ-Гадз.

— У нас склалася плідна співпраця з цим навчальним закладом, — розповів Петро Гадз. — Я контактую певний період із ректором. І проректори завжди відвідують День поля, цікавляться технологією вирощування сільськогосподарських культур, ноу-хау, які впроваджуємо. Тому ми вирішили активно співпрацювати і з нашого боку.

Переговори відбулись у вересні. З цього часу команда отримала нову назву — Галичанка-ТНЕУ-Гадз. Підприємець зазначив, що всіляко допомагатиме тернопільським волейболісткам, адже вони того заслуговують. Не секрет, що тернопільська команда має високі рейтинги в суперлізі. Свого часу Галичанка представляла Україну на Всесвітніх універсіадах, ставала чемпіоном України серед жіночих команд суперліги. І сьогодні команда показує хороші результати.

— Ми хочемо підтримати нашу тернопільську команду, дівчат, які представляють Тернопільщину на чемпіонаті України, — зауважив Петро Гадз. — Це був спільний крок, і я погодився стати спонсором команди. Надав їй сертифікат на 360 тисяч гривень для того, щоб мала можливість весь рік їздити на змагання, замовити готель, автобус, харчування, мати кошти на інші витрати, потрібні для розвитку сильної команди.

Додамо, що, окрім зміни назви, на футболках тернопільських волейболісток розміщено назву титульного спонсора — Бучачагрохлібпром.

До слова, Галичанка вже встигла зіграти два тури в жіночій суперлізі. В першому турі на власному майданчику тернополянки спершу перемогли (3:1), а потім поступилися (2:3) луцькій Волині. А в другому турі двічі по 3:0 здолали вінницький Білозгар-Медуніверситет. Окрім того, підопічні Віктора Туркули вже встигли вийти до другого раунду Кубка України. В Луцьку наші землячки здобули дві перемоги — над рівненською Регіоною та вінницьким Білозгар-Медуніверситетом — по 3:0 і поступилися місцевій Волині — 1:3.

Джерело: Номер один

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook