Про нас
увійти

У Борщові відбувся традиційний міжрайонний турнір з волейболу

категорія: Волейбол | дата: 09 11 2016
У Борщові відбувся традиційний міжрайонний турнір з волейболу

В спортивному комплексі агротехколеджу відбувся традиційний міжрайонний турнір з волейболу, присвячений  пам’яті колишнього голови РВ НОК України в області Григорія Олійника, організований сектором у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту райдержадміністрації за підтримки обласного відділення НОК України.

На відкритті змагань слова про доброго друга, талановитого наставника, зразкового батька говорили завідувач сектору райдержадміністрації Валерій Ромашенко, перший заступник голови обласного відділення НОК України Віталій Ігнатенко, директор агротехколеджу Ярослав Козій, син Григорія Олійника Віктор, заступник міського голови Володимир Чугайовський, директор Борщівської ДЮСШ Віктор Голубець, ветеран борщівського спорту Яків Кубей. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять про покійного, а також про всіх тих, котрі загинули, захищаючи рідну землю від російського агресора.

  Потім відбувся сам турнір, який тримав вболівальників у напрузі до останнього поєдинку. А виборювали перехідний кубок команди Івано-Франківського національного медичного університету, волейбольний клуб ДСО з Тернополя, а також дві команди з Борщева: Олімп-1 та Олімп-2. За результатами всіх ігор першість виборола перша борщівська команда, котра незабаром візьме участь в чемпіонаті області. Друге місце завоювали волейболісти з Тернополя, третіми стали молоді борщівські волейболісти з Олімпу-2. Перехідний кубок переможцям вручили Валерій Ромашенко та брат покійного Іван Олійник. Кращим розігруючим організатори визнали Віктора Івахіва з команди ДСО, а кращим гравцем турніру став Іван Лань з Борщева. Впевнено провела змагання бригада арбітрів у складі Мирона Пришляка (Борщів) та Миколи Хваса (Тернопіль).

Організатори щиро вдячні за сприяння депутату обласної ради Володимиру Іванишину, директору агротехколеджу Ярославу Козію, директору КП ФСТ "Колос" Сергієві Пилипу, родині та друзям покійного.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook