Про нас
увійти

Віктор Туркула: "Волейболістки зарано повірили в перемогу і зупинилися"

категорія: Волейбол | дата: 28 10 2016
Віктор Туркула:

Головний тренер ВК Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ Віктор Туркула прокоментував матчі проти луцької Волині в 1-му турі чемпіонату України. Тернопільського наставника чотири набрані очки ажніяк не задовільнили.

— В цілому я незадоволений підсумком наших матчів. В перший день була гра нервів — і це було цілком зрозуміло для стартового матчу чемпіонату. У нас більш досвідчені гравці, тому ми і швидше впоралися з цією ситуацією. У другий день йшло добре — 2:0 без проблем. В третій партії все до пори до часу складалося на нашу користь, але волейболістки зарано повірили в перемогу. І зупинилися.

— В чому це проявилося?

— У всіх компонентах. Ослабили подачу і це потім позначилося на прийомі. Суперник відчув, що може переломити гру, і це в підсумку відбулося. Самі віддали гру. Першу та другу партії в цій грі ми виграли за рахунок подачі. Подавали так, як я вимагав від своїх підопічних, перестали це робити — програли.

— Судячи з всього, у Галичанки був шанс виграти в п’ятій партії?

— Шанс був, але мабуть в той день Волинь була сильніша за нас. Волейбольний бог казав, що має перемогти луцька команда. Окремо виділяти нікого не хочу: хто трохи краще зіграв, хто — гірше, але у підсумку приблизно однаково.

— В чому бачите резерв для покращення гри?

— Перш за все, у чіткому виконанні гравцями тренерських установок.

Джерело: ФВУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook