Про нас
увійти

Тернопільська Галичанка розпочинає новий сезон в оновленому складі

категорія: Волейбол | дата: 20 10 2016
Тернопільська Галичанка розпочинає новий сезон в оновленому складі

Новий сезон чемпіонату України з волейболу у Суперлізі серед жінок тернопільська Галичанка-ТНЕУ розпочне 21-22 жовтня.

У ці дні наші землячки на власному майданчику поміряються силами із луцькою Волинню-Університет. Традиційно матчі Галичанки пройдуть у стінах рідного вузу – тернопільського національного економічного університету.

До сезону наша команда готувалася у кілька етапів. Ще влітку тернопільські волейболістки провели двотижневі навчально-тренувальні збори у Затоці, що на Одещині. У рамках підготовки до старту Суперліги Галичанка взяла участь і у двох товариських турнірах. Останній, до слова, відбувся нещодавно у Білорусі. Там тернополянки мали змогу перевірити свої сили у матчах з білоруськими та російськими колективами.

Серйозні зміни відбулися і у складі команди. Зокрема після минулого сезону команду покинув багаторічний головний тренер Андрій Романович, який очолив чемпіона країни – южненський Хімік. Разом із наставником до Хіміка перебралися і основні волейболістки Галичанки — Діана Карпець та Катерина Дудник.

Новим головним тренером тернополянок призначили помічника Андрія Романовича — Віктора Туркулу. Власне новий керманич і готував команду до сезону, що наближається. Замінити колишніх лідерів покликані і дві нові волейболістки Галичанки-ТНЕУ. З Вінниці до Тернополя повернулася Оксана Яковчук. Також у новому сезоні за Галичанку виступатиме Олександра Міленко із білоцерківського спортліцею. До речі, у новому сезоні Суперліги, як і у попередній рік, виступатимуть вісім команд.

КАЛЕНДАР МАТЧІВ ГАЛИЧАНКИ У ЧЕМПІОНАТІ СУПЕРЛІГИ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook