Про нас
увійти

Турнір з волейболу відбувся у Борщівській ДЮСШ

категорія: Волейбол | дата: 20 10 2016
Турнір з волейболу відбувся у Борщівській ДЮСШ

15 жовтня в спортивному комплексі Борщівської ДЮСШ відбувся традиційний турнір з волейболу серед дівчат, присвячений  пам’яті знаного тренера і педагога, засновника спортивного волейбольного руху на Бощівщині Леоніда Васильовича Романенка.

За багаторічну працю на освітянській ниві, за виховання молоді, відмінник освіти, нині покійний Л.В.Романенко був нагороджений медаллю А.С.Макаренка та іншими державними відзнаками.

В змаганнях брали участь вихованки Гусятинської ДЮСШ, Борщівської ДЮСШ (перша та друга команди) та філії Борщівської ДЮСШ з с.Цигани.

На відкритті юних спортсменів вітали завідувач сектору у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Борщівської райдержадміністрації  Валерій Ромашенко, директор комунального закладу "Борщівська ДЮСШ" Віктор Голубець. Спогадами про знаного тренера ділилися ветерани волейболу, бронзові призери всесоюзних змагань 70-х років Надія Балицька, Марія Галла, Орися Фещук, Іванна Бебкович.

В захоплюючих поєдинках волейболістки продемонстрували зрілу майстерність та волю до перемоги. Переможницями турніру стала команда с.Цигани, другою була перша команда господарів, третіми стали вихованки Гусятинської ДЮСШ.

Переможці та призери традиційного турніру були нагороджені пам’ятними кубками, медалями, грамотами та солодкими призами.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook